dissabte, 1 de novembre del 2014

Estellés, de mà en mà


Antologia Per Francesc Anyó i Borja Penalba
Onada Edicions


Vicent Andrés Estellés esdevé protagonista del segon volum de la Col·lecció Imprescindibles d'Onada Edicions amb el llibre-disc Estellés, de mà en mà, una nova i original antologia a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba al voltant de l'obra d'un dels poetes més importants de la nostra literatura.
Arran de l'èxit de l'espectacle Estellés: de mà en mà, l'editorial valenciana Onada Edicions va pensar en Anyó i Penalba per donar forma a aquesta antologia, sabedors de la seua visió particular i original de l'obra del poeta de Burjassot.

EL LLIBRE

SINOPSI. Us proposem un viatge per l'apassionat i apassionant univers estellesià. Un univers concret i precís, dolç, amarg, alegre, tràgic, divertit, dramàtic, sorneguer, culte, malparlat... Estellés, entre paraules tendres i paraules obscenes, acarona, colpeix, grata, arrapa... Estellés ens conta històries comptant les síl·labes sense comptar-les, cantant cançons... Estellés s'estima molt la vida i se l'estima amb el seu nom petit sempre en minúscula.

EL DISC


El disc consta de 23 pistes en directe de l'espectacle Estellés: De mà en mà, gravades a l'IES Coromines de Benicarló en el marc de la Setmana per la Llengua, i, a manera de bonus, 4 poemes gravats en estudi.
Amb aquesta gravació, Penalba i Anyó volen transmetre l'obra d'Estellés a través de la força i dinàmiques del directe. Podeu escoltar-lo al 
Bandcamp.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada